«Основи фундаментальних та прикладних наук»є фундаментально - прикладна, загальнотехнічна підготовка майбутніх викладачів практичного навчаннята фахівців (за вибраним напрямком), яка передбачає засвоєння ними теоретичних основ та методів сучасних, прикладних та спеціальних дисциплін, формування та набуття практичних навичок використання матеріалознавства в технічній механіціта електротехніці, математичного апарату при виконанні розрахункових робіт пов'язаних із проектуванням деталей машин та механізмів,дослідженню органічних та неорганічних закономірностей природи.
- Викладач: Шевченко Володимир Вікторович
ДЕРЖАВНА АТЕСТАЦІЯ здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП "Професійна освіта (Харчові технології)" Навчальний план 2020 року
- Викладач: Іщенко Світлана
Насрізна програма практики для спеціальності 015 Професійна освіта. ОПП "Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа", ОКР "Бакалавр"
- Викладач: Щербак Людмила Валеріївна
Програма нормативної навчальної дисципліни для спеціальності 015 Професійна освіта ОПП "Професійна освіта. Харчові технології"
- Викладач: Щербак Людмила Валеріївна
Програма виробничої педагогічної практики складена відповідно до освітньо-професійної програми Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта /Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта.
- Викладач: Щербак Людмила Валеріївна
Програма навчальної технологічної практики складена відповідно до освітньо-професійної програми Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта /Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта.
- Викладач: Щербак Людмила Валеріївна
Програма навчальної педагогічної практики складена відповідно до освітньо-професійної програми Професійна освіта. Туризм та готельно-ресторанна справа підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта /Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта.
- Викладач: Щербак Людмила Валеріївна
- Викладач: Корець Микола Савич
Метою навчальної технологічної практики – практична підготовка студентів безпосередньо на підприємствах індустрії гостинності, відпрацювання умінь і навичок зі спеціальності, закріплення знань, отриманих при вивченні певного циклу теоретичних дисциплін, набування первинного практичного досвіду, узагальнення й закріплення знань.
- Викладач: Іщенко Світлана
Метою навчальної педагогічної практики – ознайомлення студентів з особливостями роботи професійно-технічних закладів освіти профілю «Аграрне виробництво. переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»; ознайомлення з конкретною майбутньою спеціальністю як кваліфікованого робітника, молодшого фахового бакалавра; виконання студентом певних обов’язків поточної роботи, спостереження за діяльністю спеціаліста.
- Викладач: Іщенко Світлана
Виробнича педагогічна практика є обов'язковим компонентом підготовки здобувачів ОПП Професійна освіта (Харчові технології) галузі знань 01 Освіта /Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і має на меті набуття студентом професійних навичок та вмінь здійснення педагогічної діяльності у навчальних закладах.
- Викладач: Іщенко Світлана
Виробнича технологічна практика є обов'язковим компонентом підготовки здобувачів ОПП Професійна освіта (Харчові технології) галузі знань 01 Освіта /Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
- Викладач: Іщенко Світлана
Функціональні компоненти їжі та технологія функціональних харчових продуктів
- Викладач: Зубар Надія Миколаївна
Мета навчальної дисципліни полягає у вивченні студентами основ інженерної та комп’ютерної графіки, загальних принципів, стандартів та методів представлення, збереження, обробки та комп’ютерного дослідження графічних даних.
- Викладач: Немченко Юрій Владиславович
Основні закономірності харчових виробництв та характеристика харчових речовин та зміни їх під час технологічної обробки
- Викладач: Зубар Надія Миколаївна
Технологія виробництва кулінарної продукції підприємств харчування та оцінка якості проукції
- Викладач: Зубар Надія Миколаївна
Вивчення ролі нутрієнтів для людини та наукові основи
харчування
- Викладач: Зубар Надія Миколаївна
Концептуальні основи логістики та функціональні галузі логістики (логістика постачання, запасів, виробнича, збутова, сервісна, інформаційна) на підриємствах харчування
- Викладач: Зубар Надія Миколаївна
Організація виробництва продукції підприємств харчування (кулінарної продукції) та організація обслуговування на підприємствах харчування (закладах ресторанного господарства)
- Викладач: Зубар Надія Миколаївна
Метою вивчення дисципліни «Методика навчання (за фахом)» є підготовка фахівців, здатних здійснювати фахову та освітню діяльність із професійної підготовки бакалаврів для забезпечення виробничого процесу на підприємствах, в установах та організаціях сфери обслуговування.
- Викладач: Іщенко Світлана
Мета навчальної дисципліни «Ділова етика та корпоративна культура» засвоїти етичні норми і правила ділової етики та корпоративної культури для успішної професійної кар’єри.
- Викладач: Іщенко Світлана
Мета навчальної дисципліни «Технологія напоїв» є формування системи теоретичних знань із технології та характеристики напоїв, що реалізуються у закладах ресторанного господарства, а також набуття практичних навичок приготування змішаних напоїв та коктейлів, їх оформлення та подачі.
- Викладач: Іщенко Світлана
Мета і завдання навчальної дисципліни: отримання студентами знань у питаннях, пов’язаних із переробною та харчовою промисловістю України, технологією та технікою окремих її галузей.
- Викладач: Іщенко Світлана
Метою викладання навчальної дисципліни «Технологічне обладнання підприємств харчування» є набуття студентами необхідних знань і навичок щодо конструкції, принципу роботи, умов експлуатації технологічного обладнання харчової галузі та застосування їх у майбутній професійній діяльності.
- Викладач: Іщенко Світлана
Мета і завдання навчальної дисципліни: набуття студентами необхідних знань і навичок основних принципів інженерії в харчовій промисловості, навчити їх розробляти, проектувати та оптимізувати виробничі процеси, а також вибирати та ефективно використовувати обладнання на харчових підприємствах.
- Викладач: Іщенко Світлана
Мета навчальної дисципліни: «Управління якістю послуг з основами НАССР» формування у студентів знань щодо системи управління якістю продукції і послуг та оволодіння професійними навичками та вміннями оцінки рівня якості ресторанних послуг, розроблення та впровадження систем управління якості з основами НАССР, ефективного їх функціонування.
- Викладач: Іщенко Світлана
Метою навчальної дисципліни «Охорона
праці в галузі» є формування у студентів знань щодо стану і проблем охорони
праці, науково підтверджених методів забезпечення безпеки праці, збереження
стану здоров'я та працездатності людини в процесі праці, пожежної безпеки, а
також активної позиції щодо практичної реалізації принципу пріоритетності охорони
життя та здоров'я працівників щодо результатів виробничої діяльності.
- Викладач: Іщенко Світлана
Мета навчальної дисципліни: набуття студентами компетенцій, знань, комунікативних умінь і навичок для здійснення професійної педагогічної діяльності за обраною спеціальністю.
- Викладач: Корець Микола Савич
Метою навчальної дисципліни «Гідравліка, пневматика, термодинаміка» є формування у студентів цілісного уявлення про основи гідравліки, пневматики та термодинаміки, а також про типові гідравлічні машини, компресори та теплові двигуни.
- Викладач: Корець Микола Савич
Мета навчальної дисципліни – сформувати професійно-педагогічну компетентність та виробничу компетентність педагога професійного навчання.
- Викладач: Корець Микола Савич